Företag

Spendera ett par härliga timmar i Hästhagen tillsammans med kollegorna! Vi ordnar gärna med fika eller mat (om ni är tillräckligt många), instruktörer och annan service efter önskemål. Hör av er för förslag på hur er friskvårdsdag/kick off kan se ut!

Exempel på upplägg:

Ni paddlar från Slottet upp till Hästhagen (vi möter upp er vid Teaterplan med all utrustning ni behöver). Väl framme tar ni en fika och ägnar er sedan åt någon av våra andra aktiviteter, till exempel klättring, vattenbollar, frisbeegolf eller bangolf, i lag eller individuellt. Vi ordnar gärna med instruktör till klättring, vattenbollar, paddling eller frisbeegolf.

Bokning sker via telefon 019-260400 dagtid vardagar, prata med Karin.

Företagspartner

Vill ditt företag ta chansen att synas i vår verksamhet? Bli företagspartner till KFUM och sommar i Hästhagen! KFUM Örebro storsatsar inför säsongen 2017 på bland annat ny äventyrsgolfbana. Aktiviteterna är säsongsöppna från maj till september och besöks av många tusen besökare varje år.

Vi bidrar med följande:

Er logga på utslagsskylt och flagga på ett hål på vår nya äventyrsgolf. Er logga på hemsidan för Hästhagen. En valfri aktivitet per år för en grupp på upp till 20 personer. Ev utkörning av kanoter och fika/mat tillkommer.

Ni bidrar med följande:

15 000 kr exklusive moms per år i tre år plus kostnad för tryck av er logga på flagga och hålskylt. Vi fakturerar detta i början av varje säsong.

Hästhagen drivs av den ideella föreningen KFUM Örebro och allt överskott från verksamheten går till vår barn- och ungdomsverksamhet.

På www.kfumorebro.se finns mer information om vår verksamhet.

Kontakta karin@kfumorebro.org om ni vill bli vår nya företagspartner!

 

Föreningens telefon: 019-6110498
Föreningens epost: kfum@kfumorebro.org
Besöksadress/Postadress Lertagsgatan 2, 703 47 Örebro
Logga in